Voor moderne gezinswoning of rustieke fermette

Hellende daken, dakgoten en isolatie laten plaatsen door M. Vermaere

Wie in Vlaanderen hellende daken wil laten plaatsen vraagt vandaag de dag hoogstwaarschijnlijk verschillende offertes aan om de voordeligste dakdekker uit de regio van Herentals te kiezen. Maar naast een goede prijs is uiteraard ook de kwaliteit van de uitgevoerde werken een aspect dat u niet uit het oog mag verliezen. Slecht uitgevoerde dakwerken zorgen namelijk zonder twijfel voor extra kosten.

Bij Dakwerken Vermaere hanteren wij marktconforme prijzen waar een hoogstaande service en gebruik van de beste materialen inbegrepen zijn.

U geniet van een niet te evenaren service door in zee te gaan met een bedrijf waar de zelf meewerkende patroon steeds ter beschikking staat voor vragen en eventuele aanpassingen.

Afhankelijk van de wens van onze klanten voorzien wij de passende goten en isolatie indien gewenst. Ook de nodige zinkwerken kunnen door ons uitgevoerd worden.

Opteer voor een bedrijf dat zijn klanten graag gelukkig maakt met perfect werk en mail of bel vandaag nog voor bijkomende info en prijzen.

Tel.: 03 500 03 13
Contacteer ons!03 500 03 13