Platte daken in roofing, PVC en Resitrix (EPDM)

De enorme evolutie die platte daken doorgemaakt hebben zijn dermate effectief geweest waardoor men terug meer en meer opteert voor het plaatsen van een plat in plaats van een hellend dak voor woningen regio Herentals. De platte daken zijn minstens even goed van kwaliteit als hun hellende varianten en daardoor ook terug volledig in de running.

Isolatie

Ook platte daken kunnen perfect geïsoleerd worden met kwaliteitsmateriaal. Isolatie reduceert het energieverbruik en bijgevolg dus minder uitstoot van milieubelastende gassen. De warmte blijft in de winter veel beter binnenshuis en in de zomer beter buiten.

Varianten

Zowel bij paticulieren als bij industriële klanten plaatsen wij platte daken regio Herentals. Er wordt gebruik gemaakt van Roofing, PVC en Resitrix (EPDM). Naast plaatsing van het dak zelf worden ook lichtstraten, dakkoepels en groendaken geïnstalleerd. Platte daken zijn vooral in trek bij moderne woningen maar ook de klassieke huizen worden meer en meer voorzien van een plat in plaats van een hellend dak.

Neem gerust contact op indien u meer info of een offerte op maat wenst. Ook het lood, koper- en zinkwerk dat hoort bij het plaatsen van daken nemen wij voor onze rekening.